SUPER T-BRUSHES VAN TRINNY LONDON

Tools are everything! Handig hoor die 10 vingers, vooral omdat je ze altijd bij de hand hebt 😊. Maar er gaat niets boven goede kwasten voor het blenden van make-up. Nu te koop Trinny London T-Brushes trio.  

Trinny London maakt het nog makkelijker om make-up gemakkelijker en soepel aan te brengen. Oorspronkelijk waren de T-Brushes exclusief ontworpen voor Trinny London's eigen team met Pro Makeup Artists en Trinny Woodall zelf, maar na talloze verzoeken van hun trouwe kopers en volgers besloot het beautymerk de kwasten te lanceren voor het publiek.  

De met de hand gemaakte kwasten zijn van FSC-gecertificeerd duurzaam berkenhout, veganistisch en cruelty-free dus. De super zachte vezels zijn veerkrachtiger dan natuurlijke haren, laten geen restjes achter en absorberen geen overmatige productresten.  

De  Blush/Bronzer T-Brush is een taps toelopende kwast, pluizig genoeg om een natuurlijke kleur aan te brengen en tegelijkertijd toch wendbaar genoeg voor doelgerichte gebieden. Ideaal voor de wangen. De Conceal/Eye Contour T-Brush is een multitasking kwast perfect om moeilijk bereikbare plekjes te camoufleren, oogmake-up moeiteloos te vervagen en fall-outs weg te werken. De volle Complexion T-Brush helpt bij het aanbrengen en blenden van make-up. De koepelvormige borstelkop zorgt bij het contouren voor een gladde en streeploze applicatie en maakt de grens tussen de huid en make-up onzichtbaar.

 Bij aankoop van alle drie de T-Brushes bespaar je 20% en worden de kwasten geleverd in de unieke Platinum Elizabeth, een limited edition metallic tas.  

TRINNY LONDON T-Brushes. Complexion T-Borstel €34, Blush/Bronzer T-Borstel €32, Conceal/Eye Contour T-Brush €24 en T-Borstel Set €72. Via Trinnylondon.com

Vorige
Vorige

PARFUM ALS LOVESTORY

Volgende
Volgende

BROWS ON FLEEK BIJ H&M