MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

VOOR GLOW-GETTERS: PILLOWGASM

Wishful, het merk van Huda Kattan lanceert Pillowgasm Cherry Glow Sleep Mask. Een nachtmasker met kersenextract.

Pillowgasm (leuk bedacht) is een voedend en herstellend masker voor de nacht dat de huid een boost geeft, tekenen van vermoeidheid vermindert en vocht in de huid vasthoudt voor een stralende, heldere en vollere teint in de ochtend.  

Het kersenmasker bevat natuurlijk kers, om precies te zijn het antioxidantrijke kersenextract, voor een fijne gloedvolle boost. Het helpt een vermoeid ogende huid er helderder en uit te zien. Wortel-extract werkt ‘s nachts om de huid te revitaliseren, terwijl hennepzaadolie helpt de huidbarrière te herstellen en tekenen van vermoeidheid te verminderen. De geurvrije formule heeft een balsemtextuur die heerlijk rijk is niet vettig of zwaar voelt. Eenmaal aangebracht verandert de kleur van roze naar wit naar kleurloos.

Voor wie geen nacht wil wachten maar een snelle glow: breng een laagje aan op het gezicht en spoel na een minuut of 10 af met water.  

Wishfull. Pillowgasm Cherry Glow Sleepmask €39. Vanaf 1 september zowel online als in de winkels verkrijgbaar bij ICI PARIS XL en TheBeautyEditor.com