MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

NIEUW: GUCCI BLUSH DE BEAUTÉ

Gucci Beauty introduceert Gucci Blush De Beauté, de eerste Gucci-poeder blusher. Verpakt in een begeerlijk compactdoosje in vintagestijl.  

De nieuwe poeder is multifunctioneel en geschikt als on-the-go touch-ups voor op je wangen als blush maar je kan er ook mee spelen, en het aanbrengen op en rond de ogen, voor een meer gewaagde look. De transformerende formule van het zachte poeder is doordrenkt met verzachtende was-soorten en zorgt voor een opbouwbare, langdurige tint.  Het hydraterende, ultradunne poeder verzorgt alle huidtypes dankzij een mix van shea butter, hyaluronzuur en zwarte rozenolie.  

Gucci Blush De Beauté is te koop in zes tinten die voor een mooie natuurlijke glow zorgen. Van zachtroze tot een brutale bessentint. De begeerlijke pastelroze Gucci Blush De Beauté  verpakking is versierd met een speels sterretjespatroon en een goudkleurig vintage-geïnspireerde vormgeving.     Gucci Blush De Beauté – Cheeks & Eyes Powder Luminous Matte is verkrijgbaar in 6 tinten €54,06. Exclusief via debijenkorf.nl