MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

  NFT FIRST, DAN PAS HET PRODUCT LANCEREN

Foreo lanceert binnenkort Luna 4. De nieuwe editie van dit innovatie skin cleansing tool, verschijnt op 19 september eerst als NFT, daarna volgt de real-life introductie van het apparaat.

Foreo 4 NFT

Volgens het Zweedse Foreo is het beauty tech bedrijf de eerste met deze strategie in de skin care wereld. Tot nu werden er alleen NFT’s aangeboden van al bestaande producten. Foreo brengt op 19 september vijf verschillende NFTs uit die elk een product representeren uit de Luna 4 range. Een NFT toont bijvoorbeeld een roze Foreo in een badkuip. Van elke NFT bestaan 50, in totaal 250 stuks. Een special-edition NFT zal worden geveild. De opbrengst gaat naar goede doelen organisaties voor geestelijke gezondheid en zeldzame huidaandoeningen.

 ‘Met de Luna NFT's gebruiken we onze exclusieve ontwerpen om de link tussen schoonheid, gezondheid en technologie te versterken, we benadrukken hoe de producten worden gemaakt en de resultaten die ze opleveren’, zegt Boris Raspudic, van Foreo U.K. ‘Door de NFT vrij te geven vóór het fysieke product, geven we onze community de kans een ​​stukje van de geschiedenis van ons merk te bezitten en geven we tegelijkertijd meer bekendheid en geld aan goede doelen die we steunen.’

De fysieke Foreo Luna 4 is te koop vanaf 26 september rond €250.