MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

JARIGE SHISEIDO OPENT POP-UP STORE

150 jaar! Deze respectabele ‘leeftijd’ viert het Japanse Shiseido vanaf vrijdag 16 september tot en met zondag september met een pop-up store in het centrum van Amsterdam.  

Op vrijdag 16 september kun je terecht bij een van de Shiseido make-up artists voor een touch-up met de prachtige producten van Shiseido make-up. Voor de eerste 50 bezoekers ligt er een goodiebag klaar, zorg dat je er op tijd bij bent! Nieuw en uniek is de gelimiteerde editie van Shiseido’s Eudermine.  

Op zaterdag 17 september start om 10.00 een face yoga workshop gegeven door face yoga expert Angela Kuipers. Tijdens deze workshop leer je hoe je al je spieren in gezicht en hals kunt bewegen om de huid fit en optimaal te houden en het verouderingsproces tegen te gaan. De beautyconsultants van Shiseido staan klaar om je te adviseren over de huidverzorgingsproducten die je in combinatie zou kunnen gebruiken.

Face yoga van Angela Kuipers

Op zondag 18 september is Bruno Sitton te gast. Hij zal om 10.00 uur een traditionele theeceremonie begeleiden. In deze workshop zal de simpele handeling van het drinken van thee gecombineerd worden met rituelen en begeleide meditatie. Hierdoor verandert een hedendaagse handeling in een magisch en tijdloos moment.

Inschrijven voor de workshops kan vanaf maandag 5 september via https:// calendly.com/shiseidonl.

Theeceremonie met Bruno Sitton

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Geen tijd voor de workshops, de pop-up store is op alle drie de dagen geopend vanaf 12.00 uur tot 17.00. @droog, Staalstraat 7B,1011 JJ Amsterdam.