MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

HABIT ROUGE L’INSTINCT

Op zoek naar een écht spannende herengeur? Eentje die de neusvleugels doet trillen, eentje die het hoofd op hol doet slaan? Eentje die doet smeken naar meer, meer , meer? Habit Rouge L'Instinct van Guerlain stelt niet teleur!

De nieuwe versie van de klassieker Habit Rouge Eau de Toilette is een leerachtige geur die barst van de elegantie, verheerlijkt door de frisheid van citrustonen. Habit Rouge, gecreëerd in 1965, was het eerste oriëntaalse parfum in de parfumerie voor mannen. Vanaf de lancering heeft dit eerbetoon aan de passie van Guerlain voor de dressuur van paarden voor een verrassingselement gezorgd met de geur van sensuele en krachtige vanille. Habit Rouge vertegenwoordigt een ijdele, hartstochtelijke man die alles durft. Het parfum is een combinatie van verfijning en raffinement met een spoor van extreme sensualiteit.

De Parfumeur achter dit parfum is Delphine Jelk. De topnoten zijn groene noten zoals bergamot en grapefruit; hartnoten zijn cannabis, mate en rode roos; Basisnoten zijn leer, patchouli en het al eerder genoemde sterke Vanille.

Habit Rouge L'Instinct van Guerlain 50ml €72 via Guerlain.com of Douglas.nl