TRINNY ZEGT: PLUMP UP

Het huidopvullende hyaluronzuur, het vochtaantrekkende betaïne, het verstevigende Hexapeptide-9 en elastine producerende Coligopeptide-1 zijn dé krachtpatsers van Plump Up van Trinny London.

De combinatie van kostbare high-tech 4-peptide complexen in Trinny’s nieuwe serum -  per kilo vier keer zo duur als goud - is een echte investering voor je huid. Dit gloednieuwe Plump Up serum geeft je huid gegarandeerd meer veerkracht. De geavanceerde peptiden in de high-tech formule helpen de collageen- en elastineproductie van je huid op gang te brengen om de huid op te vullen en fijne lijntjes te vervagen.  

To plump up my skin, peptides are a must-have in my routine. If you feel like your skin has lost its bounce like a flat cushion and needs a shake up, you need Plump Up in your life - it’s the ultimate miracle worker Trinny Woodall  
— Trinny Woodall

Hyaluronzuur zorgt voor intense hydratatie, lest de dorst van de huid en herstelt de veerkracht. Deze ingrediënten werken in combinatie met elkaar en zijn samen het ultieme wondermiddel voor een stevigere en meer gehydrateerde huid. 

Plump Up Trinny's high-tech peptide+ HA-serum 30ml €80 via Trinnylondon.com

Vorige
Vorige

SPEL VAN VERLEIDING: SCANDAL

Volgende
Volgende

HABIT ROUGE L’INSTINCT