MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

ROUGE HERMÈS PREVIEW

Voor sommige mensen is het dragen van lipstick iets feestelijks. Voor anderen is lipstick het ultieme power-accessoire tijdens meetings.

 In dat geval ondersteunt de lipstick autoriteit en zelfvertrouwen. “On a bad day there’s always lipstick”, zei filmster Audrey Hepburn ooit. En dan zijn er nog de lipstickjunkies voor wie een bepaalde kleur onderdeel is van de identiteit. Hun zogenaamde signature-look. Ontdek de exclusieve Rouge Hermès lipsticks.

Hermès breidt de Rouge Hermès lipstick refill collectie uit met drie stijlvolle limited-edition lipsticks. Noteer vast in je agenda: dit exclusieve trio is vanaf februari te koop!

De vrolijk gestreepte lipsticks zijn een (vroege) knipoog naar de zomer.  Voor de kleurige lipstickhulzen liet Hermès designer Pierre Hardy zich inspireren door strepen die sinds 1903 al Hermès (paarden) dekens sierden – ja, de eerste klant van Hermès was…het paard!

De kleine gelimiteerde lipstick collectie bevat 3 tinten. 22 Brun Yachting is een heldere bruin met koperglans die zorgt voor een schitterende glow. De oranje-roze 06 Corail Parasol heeft een verleidelijke parelmoerglans en het licht roze/nude 10 Beige Croisette oogt natuurlijk en delicaat. Alle drie lipsticks zijn hervulbaar (€45), ook met andere tinten uit de permanente Rouge Hermès collectie.