MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

NAAR DE MAAN MET CHANEL

Het oog wil ook wat. Een mooie glans, een aandachttrekkende mysterieuze blik. Ga aan de slag met de exclusieve, nieuwe Les 4 Ombres de Lune van CHANEL.

De vier tinten van het Ombres de Lune oogpalet lenen zich voor een aantal veelzijdige looks. Centraal staan warme bruintinten met als uplifting-accent zonnig goud. De bijpassende poeder-highlighter in een warme roze-gouden tint, is verpakt in een maxi-formaat compact. Zo grijp je nooit mis! Rouge Allure L’Extrait is een lipstick (beschikbaar in 21 tinten) in opvallende krachtige kleuren, dus hyper gepigmenteerd. Opdat de mond lang blijft glanzen. Deze verzorgende, stijlvolle lipstick is navulbaar. Alle drie producten zijn limited editions, wees er snel bij!

Het oog wil ook wat op het vlak van verpakkingen, daarom is poedertextuur van zowel Les Ombres als de luxe Face Powder, voorzien van een diepdruk met de Chanelcodes waaronder een afbeelding van een Chanel N 5 flacon en de begeerlijke ineengestrengelde dubbele CC’s. De make-up wordt geleverd met 2 applicators.

CHANEL Les 4 Ombres 937 Ombres de Lune €57

CHANEL Maxi Poudre Éclat Lunaire Face Powder Limited Edition 887 Or Rose €75

CHANEL Rouge Allure L’Extrait €55

Via Chanel.com