MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

HOUSE OF ORANGE MAKE-UP SCHOOL

Zeven aankomende visagisten van House of Orange Make-up School in Amsterdam tonen via een shoot met fotograaf Ruud Janssen hun make-up ontwerpen.

Visagist Pernell Kusmus - docent en hoofd van de make-up opleiding:  “De opdracht van deze shoot was het ontwerpen van 3 verschillende face charts, geïnspireerd op de couturewereld uit de jaren vijftig en naar aanleiding hiervan moesten ze ook een vertaalslag maken naar het heden.

Van de drie face charts moesten ze 2 looks kiezen die zijn gefotografeerd voor MIRROR MIRROR Online. Het kiezen was waanzinnig moeilijk, alle looks zagen er prachtig uit.”

Visagist worden? Mail voor meer informatie naar makeupschool@houseoforange.nl. Docent Pernell Kusmus: “De kunst van het visagie-vak is het omzetten van kennis in creativiteit, en het ontwikkelen van een eigen stijl. Dat, en verschillende technieken, leren cursisten onder andere tijdens onze lessen.”

Met dank aan de cursisten: Lian Delgado, Asli Akan, Pauline Janselijn, Daphne Gentiluomo, Amber Vroomhout, Rozanna Ferhmann en Roos Tadema. Haar: Jodi Cuberli en Leanne van Niekerk. Styling: Jan Hürxkens. Makeup: Chanel @chanelbeauty

DOOR: ROOS TADEMA @ROOSTADEMA

DOOR ROZANNA FEHRMANN @FEHRMANNROZANNA

DOOR AMBER VROOMHOUT @MAKEUPBYAMBERV

DOOR DAPHNE GENTILUOMO @DAPHNEGENTILUOMO

DOOR PAULINE JANSELIJN @PAULINEJANSELIJN

DOOR ASLI AKAN @EKIN.COSMETICS

DOOR LILIAN DELGRADO

Door Lilian Delgado