GOLD LUST VAN ORIBE

Oribe is een haarverzorgingsmerklabel in het hoog segment en opgericht in 2008 door de legendarische hairstylist Oribe Canales. De verpakking - met het sierlijke merklabel - straalt luxe uit. Gebruik de Oribe Gold Lust-lijn, en de haar-complimenten waaien je toe.

Alle Gold Lust haarproducten zijn probleem oplossend. Kamp je met beschadigd, droog haar? Verdeel dan enkele druppels Gold Lust Hair Oil - verrijkt me argan-olie extracten - over je vochtige lokken. Het resultaat is goed gevoed haar dat glanst als een malle en heerlijk ruikt. Overigens zijn alle Oribe haarproducten geparfumeerd met de kenmerkende Côte d’Azur geur; een mix van onder andere jasmijn, zoete lychee, warm sandelhout en fris bergamot.

Voor wiens haar is beschadigd door kleuring of styling, probeer eens Gold Lust Repair & Restore Shampoo. Deze shampoo bevat onder andere reparerende en voedende cipres-extracten, argan-olie voor glans en tegen pluishaar en het herstellende Maracuja-olie voor de natuurlijke vochtbalans van het haar. Bromelain, een enzym van ananas, exfolieert de hoofdhuid. Alle Goldlust producten zijn ook verkrijgbaar in handige travel maatjes.

Oribe. Gold Lust Hair Oil 100ml €58, Gold Lust Repair & Restore Shampoo €56, Gold Lust Repair & Restore Conditioner €57 In Nederland is Oribe onder andere te koop via skins.nl en debijenkorf.nl en in de winkel in Amsterdam – op de eerste etage.

Vorige
Vorige

THE TRINNY TAKEOVERSHOW

Volgende
Volgende

DE BEAUTY DEALS VAN 2022