DOORBRAAK VAN AVÈNE

Tot nu toe pakten anti-aging producten vooral de tekenen aan van huidveroudering. Avène gaat rechtstreeks celveroudering te lijf: de oorzaak van die huidveroudering. De Hyaluron Avtiv B350-collectie van Avène is een doorbraak in anti-aging.

Vitamine B3 of niacinamide is hét anti-agingbestanddeel van de toekomst: in sterk geconcentreerde vorm is het de meest doeltreffende molecule tegen huidveroudering. Het ingrediënt zit in de Celregenererende Crème van de Hyaluron Avtiv B350-lijn, inderdaad samen met hyaluronzuur, een essentieel bestanddeel van de huid. Wanneer de concentratie daalt, verslapt de huid.

Cellen verouderen met de tijd: ze zijn niet meer actief en delen zich niet meer, en verspreiden ook nog eens de veroudering om zich heen. Die belangrijke ontdekking in de hersenen en het hart geldt ook voor de huid: celveroudering is ‘besmettelijk’. De toekomst van onze huid wordt bepaald in het hart van onze cellen. Met deze wetenschap ging Avène aan de slag met als resultaat Hyaluron Avtiv B350, met pure hyaluronzuur en niacinamide, tégen veroudering, voor een stevigere huid en minder rimpeltjes. De Celregenererende Crème ruikt heerlijk fris, voelt als een als dikke crème maar trekt verrassend snel in de huid.

Ontdek ook de Hyaluron Avtiv B350 oogcrème Triple Correction tegen wallen en donkere kringen en het Plumping Serum voor een gladde huid.

Eau Thermale Avène, Hyaluron Avtiv B350 Celregenererende Crème €42. De verpakking is hervulbaar en kost €37. Te koop via eauthermaleavenue.nl en sommige apotheken

Vorige
Vorige

PREP JE HUID MET DEZE 3 PRODUCTEN

Volgende
Volgende

THE TRINNY TAKEOVERSHOW