MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

THE TRINNY TAKEOVERSHOW

Trinny Woodall, ook bekend van de TV Serie What Not To Wear komt in samenwerking met haar collega Susannah Constatine, met nieuwe afleveringen binnen het make-over thema The Trinny Takeover Show. Vanaf januari 2023 zal Trinny met vier YouTube afleveringen te zien zijn, waar ze iedere keer een dame over haar struggles en onzekerheden heen probeert te helpen.

Laura

 De eerste aflevering draait om Laura, een 31-jarige vrouw die te maken heeft met alopecia en eczeem, en zichzelf ook zónder pruik wil omarmen. In de aflevering zien we dat 'haar' voor Laura synoniem is aan schoonheid, zelfvertrouwen en een afronding is van haar outfits. Met Trinny gaat ze op zoek naar haar eigen stijl, maar ook op zoek naar de empowerment achter de keuze om zonder pruik over straat te gaan. 

 “Ik heb geprobeerd mijn pruiken aan de kant te leggen en mijn kale hoofd meer te omarmen,  maar ik heb echt moeite om als vrouw met rondingen, eczeem en kaalheid te weten hoe ik mezelf moet presenteren op een manier waarbij ik me zelfverzekerd voel over al mijn zichtbare verschillen. Ik wil echt graag outfits vinden waarin ik me op mijn best voel terwijl ik tegelijkertijd mijn kale hoofd kan rocken”.

Kijk de aflevering via het Trinny YouTube kanaal. Op 9, 23 en 30 januari volgen meer afleveringen.