MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

MARIA NILA’S STIMULERENDE SCALP BRUSH

Haal de nieuwe Scalp Brush van Maria Nila in je badkamer. Goed voor je hoofdhuid, de brush helpt met verdelen van een haarproduct en wat dacht je van een heerlijke ontspannende hoofdhuid massage?

Om je haar de best mogelijke condities te geven om te groeien moet je hoofdhuid schoon zijn, een goede bloedcirculatie hebben en gevoed worden van binnenuit.

Deze handige tool exfolieert de hoofdhuid, stimuleert de bloedcirculatie, verwijdert dode huidcellen en maakt de was-ervaring wat plezieriger.

Daarnaast voelt de borstel ook gewoon prettig. Als je gelukt hebt verdwijnen of verminderen spanningen in het hoofd en de nek door een massage-beurt.

Ook maakt je lichaam dan een stofje aan, genaamd oxytocin, het liefdeshormoon, wat hier de gevolgen van zijn? Ontdek het maar!

Natuurlijk gebruik je de borstel in combinatie met Maria Nila shampoo of een Booster Masque. Beide vegan. Hoe? Je breng het product met circulaire bewegingen aan om zo de hoofdhuid optimaal te stimuleren.

Wie is Maria Nila? In het zuiden van Zweden begon in 1999 de familie Wikström in hun garage met het onderzoeken en mengen van ingrediënten voor haarverzorgingsproducten. Geïnspireerd door haar overgrootmoeder, creëerde oprichter Ann Maria Nila. In die garage werd de filosofie geboren om de wereld te voorzien van veganistische en friendly beauty producten. Vandaag de dag heeft Maria Nila de garage verlaten, maar is nog steeds hetzelfde familiebedrijf met dezelfde filosofie.

Maria Nila. Scalp Brush kost €15 en is gemaakt van gerecycled plastic - van tarweriet plant vezel. Via marianila.eu