DUURZAAM SMEREN MET NYOSH

Minimaliseer je plastic voetprint met de 100% natuurlijke en cruelty-free bodylotion bars van NYOSH.  NYOSH is een Nederlands huidverzorgingsmerk en staat voor Not Your Ordinary Skincare Haul.

Het merk produceert handgemaakte solid bodylotion bars. Deze bars zijn 'waste-free', plastic vrij, 100% natuurlijk, cruelty-free en de verpakking is biologisch afbreekbaar. Ideaal voor on-the-go en handig voor op reis. En niet te vergeten, je bent weer een stapje in de goede richting naar een plasticvrije badkamer.   

VOORDELEN 

Een gezonde huid is een gehydrateerde huid. We weten het allemaal, maar niet iedereen neemt in de ochtend genoeg tijd om z’n lichaam in te smeren. Al vanaf het eerste gebruik van de NYOSH bodylotion bars zul je merken dat het een laagje op de huid achterlaat. Dit laagje hydrateert de huid intens waarvan je zelfs de dag erna nog van kunt genieten. Bye-bye flaky skin! 

COLLECTIE 

NYOSH biedt een ruime collectie aan bodylotion bars. In het vaste assortiment zit essentiële oliën in verwerkt. De geur is niet overdreven sterk waardoor het niet storend is.

De collectie bestaat uit de bodylotion bars: citroen, roos en lavendel. Ook is er een neutrale bar beschikbaar. Ideaal als je helemaal geen geur wilt of een super gevoelige huid hebt. 

De pareltjes van NYOSH zijn de bodylotion bars waar parfumolie in zijn verwerkt. Door deze bars te gebruiken is parfum geen must meer. Wel is het mogelijk om deze bodylotion bars als basis voor je parfum te gebruiken, om zo de duur van de geur te verlengen. Deze bars zijn verkrijgbaar in de geuren: Black Oudh, Baccarat Rouge, J'adore en Oudh van Dubai.  Binnenkort meer geuren verkrijgbaar op aanvraag. 

Sinds kort heeft NYOSH ook een bronzer bodylotion bar. Deze bar bevat natuurlijke Mica poeder waardoor het een shimmer bevat. Bij het opdoen krijgt de huid een prachtige glans. Schitterend voor een zomerse avond of steel de show tijdens een avondje uit. 

HOE TE GEBRUIKEN? 

Verwarm de bodylotion bar in je hand. Smeer het vervolgens op de gewenste plek. Je kunt de bodylotion bar ook direct op de gewenste plek aanbrengen. Wacht vervolgens een paar minuutjes voordat je je kleding aandoet. 

NYOSH bodylotion bar essentiële olie €5,- NYOSH bodylotion bar Parfumolie €6,50 - 8,50 NYOSH bodylotion bar neutraal €5,- NYOSH bodylotion Bronzer bar €7,50  Verkrijgbaar via www.etsy.com/nl/shop/NYOSH

Door Shannon Orie

Vorige
Vorige

HANDIGE COSMETICA DATABASE OVER INGREDIËNTEN

Volgende
Volgende

MARIA NILA’S STIMULERENDE SCALP BRUSH