MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

HADA LABO: SUPER HYDRATIE

Hada Labo noemt zichzelf het beste Japanse skincare merk. Voor het geval je nooit hebt gehoord van dit merk uit Tokio, het staat bekend om zijn eenvoudige, no-nonsense benadering van huidverzorging.  

De focus van Hado Labo ligt op het gebruik van hoogwaardige ingrediënten, intense hydratatie, ook voor de gevoelige huid. Hada Labo White Lotion No. 1 – Super Hydrator gebruik je als deze moisturizer lotion na het schoonmaken van de huid. Het super zuinig in gebruik; een klein dotje ter grote van een erwt is voldoende.

Laat het bolletje opwarmen tussen je vingers en klop het daarna zachtjes over je gezicht voor een goede bloedcirculatie in je huid. Tijdens deze stap wordt je huid wakker waardoor het beter vocht behoudt en de moisturizer opneemt.

Sinds de lancering in 2004 heeft Hada Labo een cultstatus verworven dankzij de gepatenteerde Super Hyaluronic Acid™.  Alle producten zijn parfumvrij en vrij van parabenen, kleurstoffen en gluten. Hierdoor is de skincare-lijn geschikt voor verschillende huidtypes zoals de gevoelige huid en de acne-gevoelige huid.

Hada Labo White Lotion No. 1 – Super Hydrator. Check de kits via beautyalphabet.com