DIOR MAKEUP HAUTE COUTURE A/W 2023-2014

Stralend en flawless. Voor de DIOR Haute Couture A/W 2023-2024 collectie, ontworpen Maria Grazia Chiuri, bedacht Peter Philips, creative and image director Dior makeup een ingetogen, haast porseleinen make-up look.

‘De focus van deze look ligt op een heldere, frisse dewy huid. Ook wilde ik op subtiele wijze de ogen  high lighten door ze op te lichten met een transparante goudkleurige oogschaduw,’ zegt Peter Philips.

HUID De Belgische Philips legt verder uit: ‘Ik heb de huid eerste geprepped volgens het Dior Prestige Skincare ritueel met Micro-Sérum de Rose Yeux en het Micro-Huile de Rose Advanced Serum. Vervolgens bracht ik als laatste stap aan Dior Forever Glow Veil. De Dior Forever Skin Glow zorgt voor de natuurlijke en stralende dewy glow. Voor touch-ups gebruikte ik Dior Forever Skin Correct.’

OGEN ‘Voor een intense oogopslag, maar toch een natuurlijk look, benadrukte ik de wenkbrauwen door ze ietsje te verlengen met de Diorshow Brow Styler & Diorshow on Set Brow. Het ooglid oogt fris en helder dankzij de transparante gouden kleur van het Diorshow 5 couleurs 539 Grand Bal Palette.’ Voor een mooie open blik bracht Philips de zwarte mascara (kleur: 090) Diorshow Iconic Overcurl aan.

LIPPEN De uitstraling van de lippen is natuurlijk, ze zijn glad en gehydrateerd met Rouge Dior Satin Balm 000 Diornatural.

MANICURE De nagels zijn zoals altijd voor een Dior show gelakt de iconische, lichte kleur Dior Vernis 108 Muguet.

Vorige
Vorige

EEN PARFUM GEÏNSPIREERD OP REGEN?

Volgende
Volgende

ORIBE’S HAARBEHANDELING VOOR EN NA DE VAKANTIE