MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

NIEUW: BEAUTY & FASHION PODCAST

In een gloednieuwe podcast aflevering van De Modeshow praat MIRROR MIRROR hoofdredacteur Georgette Koning met Frans Ankoné over Couturissisme, de expositie van Thierry Mugler in Parijs. Frans vertelt onder ander wat Mugler in zijn gloriedagen zo bijzonder maakte als ontwerper en waarom we deze expositie moeten bezoeken. Kiki Niesten, van de gelijke shopping destination in Maastricht schreef “Kiki Ziet, Wat jij niet ziet”. Een bundel met columns over meer dan mode.  En welke modeontwerper gaat in 2022 het theater in? Je hoort het in De Modeshow!

In de vaste rubriek “Groen? Doen!” praat Georgette met Angela Ursem over haar circulaire beautymerk Food for Skin, opgericht in 2019 door Angela en haar zus Cathy. Win een Food for Skin product en like het logo van De Modeshow op insta: @de.modeshow.

Parfumconnaisseur en co-host van De Modeshow Pernell Kusmus gaat blind enkele parfums ruiken. Hilarisch! Ook verklapt Pernell de make-up geheimen van koningin Máxima die hij opmaakte voor de staatsieportretten van Erwin Olaf.

Luister De Modeshow podcast via je favoriete app. (Apple, Spotify, Red Circle)