MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

SMOOTHLY BEAUTY SUPPLEMENTEN

Beauty-supplementen zijn niet meer weg te denken uit onze dagelijkse beauty-routine. Dat ze sterk in opkomst zijn merken we ook op de Mirror Mirror redactie door het stijgende aanbod van supplementen. Maar werken ze ook?

Smoothly is een Nederlands merk gespecialiseerd in vegan beauty-supplementen. Bestsellers zijn het hydraterende Collagen Club, capsules voor huidverjonging, Clear & Pure voor een stralende teint en Holy Hair voor sterk, mooi en glanzend haar. Ik ben dol op mijn lange haar - maar omdat de glans er een beetje af is - test ik Holy Hair, geschikt voor alle haartypes. De ingrediënten zijn veelbelovend, zoals selenium dat haargroei stimuleert en het haar een flinke boost geeft. Het extract van bamboe zorgt voor volume. Na een maand gebruiken, oogt mijn haar zichtbaar voller en valt de mooie glans op.  

Marlijn testte Clear & Pure voor een stralende teint. Hier lees je haar motivatie en ervaring: “Ik geloof dat schoonheid van binnenuit komt, daarom wilde ik Clear & Pure van Smoothly proberen, beauty-supplement voor een mooie, gladde en glowy huid.  Omdat ik benieuwd was naar eventuele veranderingen, heb ik elke week een foto van mijn gezicht gemaakt.

“Na 4 weken was ik eigenlijk niet van plan om weer opnieuw een pot te bestellen, omdat ik in de spiegel geen verschil zag. Maar toen ik complimenten over mijn huid kreeg, en de wekelijkse foto’s naast elkaar zette, zag ik wel degelijk verschil!

“Ik ben inmiddels al 4 maanden een trouwe gebruiker van Clear & Pure. Niet alleen is mijn gezicht, maar ook de huid op mijn armen zichtbaar verbeterd.”

Nieuwsgierig geworden? 1 pot Smoothly Clear & Pure kost €29,99. Ga je voor 3 stuks, dan ontvang je 15% korting. Een pot Holy Hair is €24,99, maar ook hier geldt 15% korting bij aankoop van 3 stuks. Alle supplementen zijn geschikt voor elk huid-, en haartypes, vegan en gluten-, lactose en allergievrij. Smoothly wordt geproduceerd in Nederland.

Bundel & bespaar: kies één van de Smoothly bundels en bespaar!