Van pop-ups, nieuwe drops tot stands met vintage op events. Zoek door het hele land naar verborgen parels! In deze maandelijkse update lees je waar wat is.

1.Vintage Friends - vintage meubels - vinyl - kleding - design

Wanneer: Zaterdag 15 juli 2023 van 10:00 tot 17:00

Waar: Textielweg 10 3812RV Amersfoort, Utrecht

Toegang: GRATIS

Eigenaren Cool Vintage en Eigenaar8 bieden een mooi (interieur) concept aan met in totaal 15 ondernemers, ‘De Vintage Friends'. Je kan bij ons shoppen voor vintage schatten, vinyl, toffe meubels, vintage kleding en unieke objecten. 700m2 vol met vintage

2. Klerenzooi closet sale

Wanneer: Zondag 16 juli 2023 - 12:00 uur tot 17:00 uur

Waar: Blue Bayou, Rodetorenplein 1, Zwolle

Toegang: GRATIS

KLERENZOOI en Blue Bayou slaan deze zomer de handen ineen op het Rodetorenplein in Zwolle. Op zondag 16 juli en 20 augustus wordt het plein, gelegen bij het stadsstrand, omgetoverd tot een trendy kledingmarkt waar bezoekers hun kleding kunnen verkopen en unieke 'nieuwe' items kunnen bemachtigen.

Tijdens dit evenement krijgen particuliere verkopers en bedrijven de kans om tweedehands kleding en creatieve fashion statements te verkopen op hun eigen 'PLEK'. Deelnemers krijgen de vrijheid om hun ruimte naar eigen inzicht in te richten. Als de kleding er aantrekkelijk uitziet, vliegt het namelijk vanzelf over de toonbank. Er is altijd wel iemand op zoek naar dat ene speciale kledingstuk.

3. Pre loved vintage markt - de marktmeisjes

Wanneer: Zondag 16 juli 2023 11.00 tot 16.00

Waar: De Groene Afslag Amersfoortsestraatweg 117

Toegang: GRATIS

Preloved lovers opgelet: op zondag 16 juli organiseren De Marktmeisjes hun allereerste markt bij De Groene Afslag in Laren. Gaat jouw hart sneller kloppen van vintage en duurzaamheid? Dan kan je van 11.00 tot 16.00 uur je hart ophalen op deze supergezellige markt met toffe tweedehands kleding (voor women & kids) en dito speelgoed.

4. Flinke flea market

Wanneer: 23 juli 2023 10.00 tot 16.00 uur

Waar: Flinkefarm te Hemelum

Toegang: €2,50 / tot 12 jaar gratis

Heerlijk sneupen tussen de spullen die iemand te verkopen heeft. Heb je mooie oude vintage spullen en wil je die verkopen? Of zoek je dat mooie krukje of tafeltje voor je nieuwe huis? Kom langs op de Flinkefarm.

5. Closet swap summer edition

Wanneer: Thu, 27 Jul 2023 17:30 - 20:00 CEST

Waar: Equals Clubhouse Raamgracht 6 1011KK Amsterdam

Toegang: GRATIS

Ga met ons mee voor een onvergetelijke bijeenkomst die de vreugde viert van het opfrissen van je garderobe en het omarmen van milieubewuste keuzes. Deze editie is alleen voor vrouwen en kinderen. De volgende artikelen zijn inbegrepen in deze ruil: kleding, accessoires, schoenen in goede staat, tassen, sjaals en hoeden.

Lisa Bekker | Content creator | Webdesigner | Mirror Mirror Magazine

Lisa is an allround creative with a passion for vintage fashion and anything colorful. She loves incorporating beauty rituals into her daily life and organizes her skincare by color.

Vorige
Vorige

THE POWER FLOWER

Volgende
Volgende

BOEIENDE LEEGTES BIJ VIKTOR & ROLF