MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

UPDATE VINTAGE EVENTS: AUGUSTUS

Van pop-ups, nieuwe drops tot stands met vintage op events. Zoek naar verborgen parels! In deze maandelijkse update lees je waar wat is.

1. BENJAMINS

Wanneer: Zojuist geopend

Waar: Steenweg 38, Utrecht

Een winkel met een missie, Benjamins verkoopt vintage en wilt zijn klanten informeren en leren hoe jij als consument duurzamere keuzes kan maken. Werken aan een kledingindustrie die voor 100% gebruik maakt van bestaande grondstoffen 💚 De “Not so grand” opening is 12 Augustus van 18:00-21:00 maar ondertussen kan je al langs de winkel om tussen alle leuke items te neuzen. Blijf op de hoogte van de laatste tips en wijsheden van Benjamins’ instagram: Benjamins.style

2. Swapshop event

Wanneer: 6 Augustus 12:00 – 17:00

Waar: Het Nieuwe Instituut, Museumpark 25 3015 CB Rotterdam

Toegang: 3 euro tickets vind je hier

Neem naar deze kledingruil maximaal 5 schone en hele items mee uit je eigen kledingkast, lever ze in en ontvang hiervoor swaps. Met de swaps krijg je 50% korting op de items in de rekken van The Swapshop. Zo kun je voor weinig geld te gekke fashion items een tweede leven geven. Met basics, designer items, vintage en nog veel meer.

Niet vergeten: Maak voorafgaand van het event een Swapshop account aan en download de app

3. VINTAGE MARKET IN CAFE STALLES

Wanneer: 7 augustus van 14:00 - 18:00

Waar: Cafe Stalles, Nieuwe Binnenweg 11A 3014 GA, Rotterdam

Toegang: gratis

Café Stalles aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam is omgetoverd tot een pop-up vintage market. Samen met diversen vintage stores uit Rotterdam organiseren ze een vintage market waarbij je de mooiste vintage parels kunt vinden. Kijk je ogen uit én shop lekker duurzaam! Ook zijn er chefs die de lekkerste BBQ-hapjes bereiden.

Wie vind je hier?:

1. @pastvintage
2. @slippyshades
3. @vinnievintage
4. @ceno_classics
5. @vague_vintage
6. @betjekrul
7. @ketschvintage

4. Vintage KILO Kilo Sale - Den haag

Wanneer: 20-21 Augustus 10:00-19:00 & 10:00-17:00

Waar: Polluxstraat 102516 AX Den Haag

Toegang: 2 euro en kaarten vind je hier

Met een vaste prijs van 20 euro per kilo, ben je hier in een Vintage walhalla. Je vind hier goedkope vintage in de stijl die je gewend bent van een vintage winkel. Goed om te weten! Om rijen te voorkomen werken ze met tijd slots. Dus boek een slot om zeker te zijn van een plekje.