CARTIER’S NIEUWE SPOT IN AMSTERDAM

Cartier kondigt een nieuwe locatie van de boetiek in de P.C. Hooftstraat aan.

Al bijna 45 jaar charmeert Cartier de inwoners en bezoekers van Amsterdam. Het beroemde juwelenmerk is al sinds 1994 aanwezig in de P.C. Hooftstraat.

een open venster naar een wereld van stijl en tijdloos design
— CARTIER

Deze winter begint een nieuw hoofdstuk voor het Maison in de stad, op een nieuwe locatie in de P.C. Hooftstraat. De nieuwe boetiek is een open venster naar een wereld van stijl en tijdloos design, geïnspireerd door de unieke sfeer van Amsterdam en het gekoesterde erfgoed van Cartier.

Facade nieuwe boetiek met qr-code

 'I am delighted to announce that Cartier is opening a new boutique in Amsterdam. When the iconic red box arrived in the Netherlands, it created a ripple effect between people and the unique savoir-faire of the Maison that still echoes through the city today. Cartier's designs connect people in an unforgettable manner. The new boutique will be an open window to timeless design, celebrating creativity and craftsmanship. A perfect reflection of Cartier's distinctive blend of traditions and innovation,'  zegt Valérie Ahner-Boudier, Managing Director Cartier Benelux & Nordics.

Cartier Cactus in MIRROR MIRROR. Foto: Mathilde Karrer

 Het ontwerp van de nieuwe Cartier boetiek is een elegante mix van de savoir-faire van het Maison, de Nederlandse invloed en de biodiversiteit, met een onverwachte stadstuin: een visie op schoonheid die met passie wordt gedeeld op meer dan 300m2 aan de P.C. Hooftstraat 129.

De huidige boetiek in de P.C. Hooftstraat 132-134 blijft open tot de nieuwe boetiek de deuren opent op nummer 129 later deze winter. cartier.com

Vorige
Vorige

DIT WIL JE WETEN OVER DE LV & NIKE AIR FORCE 1 SNEAKERS ONTWORPEN DOOR VIRGIL ABLOH

Volgende
Volgende

15 JAAR IRIS VAN HERPEN / META MORPHISM A/W 2022