DE VISIE VAN WALT OP 3023

Je bent visionair of niet. Walter is het! Journal 3023 heet het unieke en inspirerende boek van Walter Van Beirendonck, een exclusieve editie in een vooruitblikkende dagboekvorm.

Het boek is de eerste in een reeks met andere Belgische ontwerpers die zich op creatieve wijze buigen over de toekomst en hun ontwerpen tonen. Maar voor nu – vanaf oktober – kun je je onderdompelen in Walt’s wondere wereld.

De Antwerpse modeontwerper Walter Van Beirendonck is sinds de jaren negentig bekend om zijn kleurrijke , baanbrekende, eindeloze fantasievolle modecollecties.  Dat is bij dit boekenproject niet anders: het dagboek neemt je elke dag weer mee in Walters wondere wereld. Van Beirendonck studeerde aan de modeafdeling van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen, België. Zijn roem begon in 1987 als onderdeel van de Zes van Antwerpen. Deze specifieke groep Belgische modeontwerpers wordt beschouwd als de grondleggers van de Belgische mode en als absolute gamechangers in de modewereld.  

JOURNAL 3023 Borgerhoff & Lamberigts € 79,99. www.thejournal3023.com

Vorige
Vorige

BIJ CARITA ONDERGA JE DE DUURSTE BEAUTY BEHANDELINGEN

Volgende
Volgende

DIT ZIJN DE NIEUWE INFLUENCERS