MIRROR MIRROR MAGAZINE

View Original

BAG SPA? SNEAKER SERVICE?

Beschadigde schoenen laat je repareren door een schoenmaker. Maar een beschadigde designer tas?

Die breng je vanaf vandaag naar een 'bag spa', in de Bijenkorf. De Bijenkorf is een samenwerking begonnen met tassenspecialist Claire Delbosq, eigenaresse van Claire's Handbag Care. Boek in februari of maart een consult bij de Bijenkorf Amsterdam, Den Haag of Rotterdam. Na een uitgebreide spabehandeling laat Claire jouw favoriete tas weer stralen.

Claire Delbosq

De afgelopen jaren heeft de Bijenkorf veel aandacht besteed aan een duurzamer productaanbod en groene services als kledingverhuur en reparatie. De samenwerking is een logische stap op de weg naar een duurzamere toekomst. Met de unieke service geeft Claire's Handbag Care, dé tassendokter van Nederland, tassen een tweede leven. Slijtage, beschadigingen, kale of doorgesleten hoeken, vlekken of een vale kleur… wat het probleem ook is, Claire weet raad!

De service is in de Bijenkorf Amsterdam, Den Haag en Rotterdam beschikbaar en exclusief voor members van de Bijenkorf te boeken via de website. Member worden van de Bijenkorf is gratis en geeft toegang tot vele voordelen.

Ook nieuw is het laten opknappen van sneakers. Die worden weer als nieuw met een grote onderhoudsbeurt van Wear Sneakerspecialisten, bestaande uit:

•         Stoomreiniging

•         Handmatige reiniging bovenmateriaal, midden- en voorzool

•         Veters wassen

•         Vlekken verwijderen

•         Behandeling met speciale verfrisser en beschermer

Maak een afspraak in de winkel en geef de sneakers af bij de klantenservice. Ze worden binnen twee weken als nieuw weer bij je thuisbezorgd.

De prijs van de sneakerreiniging inclusief thuisbezorging bedraagt €40,-. De service is in alle winkels van de Bijenkorf beschikbaar en exclusief voor members van de Bijenkorf te boeken via de website. Member worden van de Bijenkorf is gratis en geeft toegang tot vele voordelen