HOUSE OF ORANGE MAKE-UP SCHOOL

Acht aankomende visagisten van de House of Orange Make-up School tonen via een shoot met fotograaf Chris Philippo hun make-up ontwerpen die zijn geïnspireerd op MIRROR MIRROR magazine.

Visagist Pernell Kusmus - docent en hoofd van de Amsterdamse make-up opleiding en jurylid van Glow Up: “Het enthousiasme van de cursisten was groot. De opdracht van deze shoot was wederom het ontwerpen van 3 verschillende face charts, geïnspireerd op foto’s uit MIRROR MIRROR met als thema ‘de nieuwe straatjeugd’ en de zomer collectie van Chanel Beauty. Pernell Kusmus: “Van de drie face charts moesten ze dus 1 uit kiezen die is gefotografeerd voor MIRROR MIRROR Online. Het kiezen was waanzinnig moeilijk, ze zagen er allemaal prachtig uit. De cursisten vonden het eer dat ze dit mochten doen voor MIRROR MIRROR.”

 Visagist worden? De kick off van de volgende House of Orange Make-up School cursus start op 5 september.  Mail voor meer informatie naar makeupschool@houseoforange.nl.Docent Pernell Kusmus: “De kunst is het omzetten van kennis in creativiteit, en het ontwikkelen van een eigen stijl. Dat, en verschillende technieken, leren cursisten onder andere tijdens onze lessen.

Foto’s: Chris Philippo. Haar: Romy De Borst. Met dank aan de cursisten: Deysi van Norel, Leanne van Niekerk, Alexander van der Heide, Fé van Vliet, Elisa Mulder, Mijanou Molenaar, Fabienne Bamberger, Dunya Serinci.

Deysi van Norel

Leanne van Niekerk

Alexander van der Heide

Fé van Vliet

Elisa Mulder

Mijanou Molenaar

Fabienne Bamberger

Dunya Serinci

Vorige
Vorige

DISORDERLY

Volgende
Volgende

BEAT THE MEAT