CHANEL N°5 POP-UP STORE IN AMSTERDAM

& THE ART OF WRAPPING

Speciaal voor Kerst verschijnt het iconische Chanel N°5 parfum in een vuurrood jasje. Maar het nieuws wordt nóg spectaculairder, deze bloemige limited edition wordt vanaf 6 december verkocht in een tijdelijke beauty & fragrance boutique in de Amsterdamse Runstraat 22, één van de beroemde Negen Straatjes.

Met in de etalage een gigantische Chanel N°5 flacon kan geen Amsterdammer (of bezoekers aan Amsterdam) dit geurende symbool van vrouwelijkheid over het hoofd zien. Geurexperts helpen je in de Runstraat niet alleen graag met ontdekken van andere Chanelgeuren, maar geven ook graag advies op het gebied van make-up en skin care.

Welk Chanel cadeau je ook aanschaft, elke aankoop kan rekenen op de befaamde Chanel vip inpakservice, immers de Art of Wrapping is zo’n beetje uitgevonden door Chanel, dus op naar de Runstraat en laat je verrassen!

.Chanel tijdelijk in de Runstraat 22, Amsterdam. Vanaf 6 december 2018 t/m 6 januari 2019. Chanel N°5 L’Eau 100ml €150. Chanel N°5 L’Eau de Parfum 100ml €150

Vorige
Vorige

TREND: LUNAR BEAM

Volgende
Volgende

WERKT CHARLOTTE TILBURY'S MAGIC AWAY?