WERKT CHARLOTTE TILBURY'S MAGIC AWAY?

TOP OF FLOP: MAGIC AWAY CONCEALER

Geef het maar toe, wie kan kan er nog zonder concealer? Het huidkleurige tovermiddel is te koop als poeder en vloeibare crème. Anders dan de huidkleurige foundation gebruik je een concealer als camouflage, bijvoorbeeld als tovermiddel tegen donkere oogkringen.

MIRROR MIRROR test Magic Away van Charlotte Tilbury waarover online de meningen verdeeld zijn – van super tot waardeloos. Charlotte Tilbury’s vloeibare concealer Magic Away prijst zichzelf veelbelovend aan als magisch met een reeks aan voordelen. De stift met oplichtende pigmenten zou de donkere kringen als sneeuw voor de zon weg toveren en imperfecties doen verdwijnen. Als extraatje is Magic Away ook verzorgend (voedend) en longlasting.

AANBRENGEN: De goudkleurige Magic Away stift is aan het uiteinde voorzien van een bolvormig sponsje waarmee je de vloeibare concealer aanbrengt, en dat werkt wat betreft de verdeling van de concealer beter dan een harde stiftpunt.

COVERAGE: Met de dekking van dit product zit het wel goed.

LONGLASTING: Dit is vooral het twistpunt online. De eerste make-up die echt de hele dag perfect blijft zitten moet nog worden uitgevonden, dus ook de Magic away maakt deze belofte niet helemaal waar. Bijwerken dus, na zo’n uurtje of vijf.

EXTRA: Een langwerpig transparant raampje toont de inhoud van de stift. Handig als je ziet dat de concealer bijna op is: snel sparen voor een nieuwe versie. Al met al is dit een prima artikel.

Charlotte Tilbury Liquid Concealer Magic Away 4ml €30.

Vorige
Vorige

CHANEL N°5 POP-UP STORE IN AMSTERDAM

Volgende
Volgende

BUDGET MAKE-UP: 20-DELIG YVES ROCHER PALET