BEAUTY VOOR FITGIRLS

ZWEETBESTENDIGE BEAUTY VOOR FITGIRLS

Sweat Baby Sweat! Al klaar met je dagelijkse portie sporten? Een ding is zeker ook Primark heeft flink gezweet, en wel op de 11- delige PS…PHr beautylijn die speciaal is ontwikkeld voor tijdens het sporten. PHr staat voor Performance Hydration Recovery (hydraterend herstel terwijl je presteert) en is zweet-, ren- en veegbestendig en verzorgt je huid ook na je work-out.

Eerst: het moet even worden gezegd, deze PHr-lijn is fantastisch vormgegeven. Pluim voor het designteam. Over de collectie zelf is ook nagedacht, een deel bestaat uit prestatie-producten en het andere deel is hydraterend.

Zweetbestendig – en voor in en buiten de sportschool - is de spotgoedkope en prima PHr-Presses Powder (€3,50), een PHr Waterproof Eyeliner en Phr Waterproof Mascara (€2,50). De laatste is niet is verpakt in een huls maar in een sporty tube.

Must haves uit deze collectie zijn de PHr Cooling Recovery Primer (€3) die roodheid vermindert en de huid afkoelt. Hand bag essentials zijn de PHr Liquid Lip Balm (€2,50) en de PHr Cool Setting Spray, ook voor een opfrisser buiten de sportschool.

Ook voor wie elke vorm van inspanning haat, is het zeker de moeite waard om enkele van deze producten te testen – voor die paar euro’s hoef je het niet te laten.

Vorige
Vorige

GIVENCHY COUTURE ATELIER

Volgende
Volgende

TOM FORD EAU DE SOLEIL