GIVENCHY COUTURE ATELIER

SPELEN MET KLEUR.

Zelden zo’n opmerkelijk oogschaduw palet gezien! Het gestreepte palet maakt deel uit van Givenchy’s 5-delige Couture Outlines Spring Collection 2018.

Givenchy beauty-fans weten dat Nicolas Degennes graag out-of-the box denkt. Dit keer verrast hij met een oogmake-up bestaande uit vier intense en hoogwaardig gepigmenteerde matte kleuren die zijn geïnspireerd op de stockman. Ik hoor je denken, wat is dat nou weer? Een stockman is een paspop en een essentieel in elk mode-atelier.

Mijn fantastie sloeg op hol bij het zien van dit inspirerende Couture Atelier Palette met wit, blauw, orange-rood en bruin (ook te gebruiken als wenkbrauwpoeder). Top-idee is het heldere wit. Als oogschaduw o zo chic! Zeker weten dat Degennes hiermee een trend zet en we volgende zomer wit zullen terug zien bij andere merken. Het verfrissende en zomerse wit refereert overigens naar de stof die de paspop omspant.

 

Couture en beauty ontmoeten elkaar ook in de ongewoon brede applicator waarvan de vorm verwijst naar het vierkante krijt waarmee naaisters de patronen overbrengen op stof.

Givenchy Couture Atelier Palette €65. Via Bijenkorf.nl en Douglas.nl

Vorige
Vorige

NIEUW: COCO MADEMOISELLE EAU DE PARFUM INTENSE

Volgende
Volgende

BEAUTY VOOR FITGIRLS