WOW: WEG PLUIS!

DREAM COAT VAN COLOR WOW

 Vocht is de vijand van haar. Gevolg: irritant pluishaar. Color WOW kraakte de pluiscode met Dreamcoat Supernatural Spray. Met extra benefits. Welke?

Color Wow Dream Coat Supernatural Spray zorgt niet alleen voor pluisvrij haar. Deze spray is ook ideaal voor haar dat is beschadigd door kleuring. Je haar wordt er niet zwaarder door, maar wel anti-statisch en het werkt na 2-3 wasbeurten nog steeds. Dream Coat is bovendien geurloos, kleurloos en bevat geen giftige bestanddelen, sulfaten, parabenen en siliconen en is vegan. Oja het geheim: Color Wow Dream Coat vormt een dun laagje rond het haar zodat het vochtgehalte op peil blijft.

HOE? Gebruik eerst een shampoo en conditioner. Maak het haar handdoek droog en spray Color WoW Dream Coat Supernatural Spray ruim over het haar.

Belangrijk: Dreamcoat wordt geactiveert door hitte. Föhn het haar vervolgens droog. Trek het haar tijdens het föhnen strak glad met een borstel. Er kunnen weer andere stylingproducten gebruikt worden zodra het haar droog is. Kim Kardashian, is een fan, en bewijst dat Dream Coat ook perfect werkt voor een strakke, gladde paardenstaart.

Color WoW Dream Coat Supernatural Spray. Nu vanaf €20 voor €13,95. Via Johnbeerens.com

Vorige
Vorige

ROLLEN MAAR!

Volgende
Volgende

TREND: ZERO WASTE BEAUTY BARS