SUPERTRIO VAN [COMFORT ZONE]

Sublime Skin Color Perfect crème is één van de nieuwe drie [Comfort Zone] skincare innovaties die op je badkamerplankje horen, nee móeten!

De licht gekleurde Sublime Skin Color Perfect is speciaal ontwikkeld voor een mooie egale teint. Het resultaat van dit krachtige crème-serum is zichtbaar na een paar weken. Super nice is de toevoeging van een sterk UVA-/UVB-filter (SPF50) tegen ultraviolet straling, want dat ontbreekt gek genoeg vaak in de huidige cc-crèmes. Het effectieve ingrediënt in Sublime Skin Color Perfect is palmitoylglycine wat helpt om de huid elastisch en egaal te houden, zonder ouderdomsvlekjes en rimpels. De toevoeging van het glansingrediënt Mica zorgt voor een glowy, heldere huid.

Sublime Skin Corrector is een geconcentreerd serum voor de plaatselijke behandeling van vlekken, met een verhelderende en exfoliërende werking. Het vermindert de zichtbaarheid van vlekken, voor een meer egale en fris ogende huid. Het smeert zuinig en is geurloos. Voor nachtelijk huidherstel is er het nieuwe Renight Mask. Een hoge concentratie gecertificeerd biologische gojibesolie, tomatenextract en pure vitamine E zorgen voor krachtige antioxidant werking en beschermen je huid tegen vrije radicalen.

[comfort Zone] Sublime Skin Color Perfect 40ml €59. Sublime Skin Corrector 30ML €79. Renight Mask 50ml €50.[comfort zone ] wordt verkocht in welbekende spa's en beauty salons. De verkooppunten kun je vinden via de spa locator op comfortzone.it/nl @comfortzone_nl | #comfortzone_nl


Vorige
Vorige

NR 10 VAN LOUIS VUITTON

Volgende
Volgende

DE PRONKSTUKKEN MOLTON BROWN