NR 10 VAN LOUIS VUITTON

De geurenlijnen van Louis Vuitton met onder andere Les Parfums Louis Vuitton groeit gestaag. Sinds 2016 zijn er een twintigtal, stuk voor stuk sterke composities geïnspireerd op reis-emoties.

Meester parfumeur Jacques Cavallier Belletrud is het brein achter Les Parfums Louis Vuitton. Het nieuwe Coeur Battant is de tiende in deze lijn en een vrouwelijke geur met als vertrekpunt…peer! Je ruikt het meteen, deze geur is sappig, fris, zonnig. Dat klinkt misschien wat luchtig, maar de peer maakt Coeur Battant tot een van de uitschieters in de Les Parfums-lijn. Het is namelijk ook een rijke, en elegant parfum met ambrettezaad. Volgens Cavalier Belletrud is de ziel van geur Egyptische jasmijn, een sensuele, sprankelende bloem met ook een dierlijke twist. De luxe LV-parfums zijn tamelijk prijzig. Voor wie geen €200 paraat heeft: sparen maar!

Louis Vuitton Eau de Parfum Cœur Battant 100ml €200. 200ml €320. Refill 110ml €125, 200ml €250. Travel Spray 4 x 7,5ml €210. Alleen te koop in Louis Vuitton winkels oa in de Bijenkorf Amsterdam

Vorige
Vorige

TEST: 3 X PORIËN VERKLEINEN

Volgende
Volgende

SUPERTRIO VAN [COMFORT ZONE]