BIOTHERM: SOS VOOR DE HUID

BETAALBARE SKIN CARE OP MAAT

Red onder het mom ‘verander níet je lifestyle; verander je moisturize’ je huid met skin care op maat. Probeer eens de drie betaalbare gloednieuwe super skin oplossingen van Biotherm.

Aqua Bounce breng je aan in de ochtend voor een direct hydraterende effect. Deze fris ruikende moisturizer-gel is super plumpy en maakt de huid steviger, soepeler en helder. Het hero-ingrediënt: hyaluronzuur, dat kan 1000x haar eigen gewicht in water vasthouden en zorgt voor een krachtige dosering van hydratatie voor een droge huid.

Aqua Glow is ideaal voor onderweg. Voor elk moment dat je je stralende gloed wilt versterken. Het maakt je huid gladder, meer gelijkmatig en stralend. Het hero-ingrediënt: vitamine C, een antioxidant met de meest uitzonderlijke verhelderende eigenschappen – in combinatie met een opvullende ceramide, voor een extreem helder huideffect.

Aqua Pure breng je aan voor huidherstel, perfectioneren en glim-zones onder controle te houden voor je op stap gaat. Zorgt voor vermindering van grove poriën en glimplekken om de huid meer helder te laten lijken. Het hero-ingrediënt: op milde wijze reinigend en exfoliërend, zuivert salicylzuur de poriën en ontgift een pukkelgevoelige huid.

Alle deze crèmes zijn verrijkt met Biotherm’s exclusieve Life Plankton™ water en glycerine, vrij van kleurstoffen en parabenen, én 100% mild – dus ook bijzonder geschikt voor de gevoelige huid.

Biotherm Aqua Super Concentrates. Aqua Bounce Super Concentrate 50 ml €30. Aqua Glow Super Concentrate 50 ml €30. Aqua Pure Super Concentrate 50 ml €30.

#mysuperskinequation

Vorige
Vorige

HYDROLON: DÉ FAVORIET VAN KIM KARDASHIAN

Volgende
Volgende

MOLTON BROWN: VERWEN MOMENT