HYDROLON: DÉ FAVORIET VAN KIM KARDASHIAN

WAT GOED IS VOOR KIM…

De tip kwam van haar zus Kylie. Joyce Bonelli, visagiste van Kim Kardashian, ze vertelt dat Kim als alternatief voor Botox Hydrolon Loose Powder gebruikt. Is dit de nieuwe cosmetische revolutie, of een vluchtige een schoonheidshype?

Kim Kardashian gebruikt Organic-Botox-gezichtspoeder, genaamd Hydrolon Loose Powder. Hydrolon bevat gesloten, micro-kleine vloeibare parels die zich openen wanneer ze op de gezichtshuid worden aangebracht waardoor het actieve bestanddeel Bşotulin de huid kan binnendringen. De werkzame stof Biotulin bestaat uit Spilanthol, een lokaal anestheticum, dat wordt verkregen uit het extract van de plant Acmella oleracea.

De samentrekking van de spieren en de gelaatstrekken ontspannen zich. Kleine rimpels, vooral rond de ogen en tussen de wenkbrauwen, verdwijnen. Biotulin staat bekend als een bio-botox-middel.

"Kim gebruikt Hydrolon Loose Powder al meer dan 2 maanden als alternatief voor Botox. Ze heeft het altijd in haar handtas en gebruikt het gezichtspoeder twee of drie keer per dag," zegt Joyce Bonelli. Voor prijzen check biotulin.com

Vorige
Vorige

DOUGLAS: VAN NICHE TOT CLASSICS

Volgende
Volgende

BIOTHERM: SOS VOOR DE HUID