DOUGLAS: VAN NICHE TOT CLASSICS

YOUR FAVORITE BEAUTY DESTINATION

Heb je het al ervaren? De geslaagde make-over van Douglas? Noem het gerust beauty forward! Als premium magazine en site, met de focus op beauty wordt MIRROR MIRROR hier heel blij van.

Bij nieuw, hoort natuurlijk een nieuwe look & feel met een gloednieuw Douglas-logo, en een nieuw edgy gezicht: de pittige Cara Delevigne. Nog een nieuwe stap is een meer verrassend merkaanbod op gebied van niche geuren, make-up en skin care. Vernieuwend voor Douglas is dat sommige van de 24 nieuwe merken onafhankelijk zijn, dus niet per se eigendom van een groot bedrijf (net als MIRROR MIRROR). Onder de echte forward beauty lovers zijn juist de onafhankelijke merken én MIRROR MIRROR al langer trending! Natuurlijk kun je bij Douglas nieuwe stijl ook terecht voor het Douglas huismerk en de classic icons – van Armani, Chanel tot YSL en alles daartussen.

Enkele favorieten? The Ordinary het merk staat bekend om het gebruik van pure, natuurlijke ingrediënten, een hoge kwaliteit én betaalbare prijs.

Too Faced staat bekend om haar innovatieve, dierproefvrije cosmetica met prachtige ingrediënten en speels design. Met de nieuwe Natural Lust-collectie creëer je de perfecte natural look met een naughty twist zoals de Better Than Sex Eyeliner met diepzwart pigment voor de perfecte cat eye.

Patchology begon met het ontwikkelen van innovatieve patches voor de medische wereld. Deze kennis vertaalden ze naar cosmetica in het ontwerpen van hoogwaardige sheetmasks voor gezicht, ogen, lippen, handen en voeten.

Binnenkort komen er nog meer nieuwe hippe merken bij waaronder Tan-Lux, tot voor kort in Nederland alleen via luxe parfumerie Skins Cosmetics. Check snel een Douglas winkel in de buurt!

Vorige
Vorige

JEFFREE STAR COSMETICS: BLUE BLOOD

Volgende
Volgende

HYDROLON: DÉ FAVORIET VAN KIM KARDASHIAN