OP BEAUTY ONTDEKKINGSREIS MET ZALANDO

VAN INNOVATIEVE TANDPASTA TOT VROLIJKE WELLNESS PRODUCTEN

Zalando.nl heeft beauty aan haar bestaande mode en lifestyle-aanbod toegevoegd. Nou en? Nou het is fijn dat het assortiment ruim beauty 200 merken uit onder andere Japan en Korea en in totaal zo’n 8500 (!) producten telt, waarvan een deel nog niet te koop was in Nederland.

Sinds maart 2018 was Zalando Beauty met make-up, huidverzorging en haar- en wellnessproducten (voor haar én hem) uitsluitend te koop als je woonachtig was in Duitsland, in Berlijn is zelfs een heuse fysieke Zalando Station winkel. Online volgden inmiddels onder andere Frankrijk, België en Zweden. Logisch dat Nederland niet achter kon blijven.

“De lancering van Beauty als categorie bij Zalando is een logische volgende stap om het startpunt voor mode- en lifestyleproducten in Europa te worden. Met het beautyassortiment wordt het voor onze klanten heel makkelijk om een totaallook – kleding, accessoires, schoenen en cosmetica – efficiënt en in één keer te bestellen. Het is de bedoeling om beautyproducten naadloos mee te nemen in ieders shopervaring. We zien ook dat hier vraag naar is. Uit de andere markten, waarin Zalando reeds actief is met beauty, blijkt dat 60% van de klanten die beauty bestellen hun aankoop al combineren met mode”, zegt Pamela Wade-Lehman, Zalando Head of Beauty

Hier slechts een (geteste) MIRROR MIRROR greep uit het rijke Zalando aanbod: de zachte cleansing gel van Huxley uit Korea, een vegan Superfoodmasker van het Britse Dr. Botanicals, de vrolijke (knalkleurtjes) en betaalbare wellness producten van het Britse Anatomicals en een duurzame en natuurlijke tandpasta waar geen water voor nodig is van Stop-The-Water uit Duitsland. Ook leuk zijn cult klassiekers als Egyptian Magic wondercréme, Burts Bee’s bijenwas lipverzorging en nagellak van Uslu Airlines.

Andere merken zijn onder andere Hej Organic, Ouai, Löwengrip, Golden Beards, It’s Skin, Sprekenhus, 3ina en Edible Beauty. Ga snel zelf op ontdekkingsreis!

Vorige
Vorige

ZO VERBRUIK JE MINDER WATER

Volgende
Volgende

HERMITICA: ALCOHOLVRIJ PARFUM OP MAAT