ZO VERBRUIK JE MINDER WATER

 VOOR IN DE BADKAMER: STWWUM!

Stop The Water While Using Me! is een hele mond vol tekst, en staat voor een Duits merk dat zich inzet voor het beperken van watergebruik. Met 100% natuurlijke, hoogwaardige ingrediënten.

STWWUM! voert een uitgebreide duurzame lijn met oliën, douchegels, handzepen, lotions, shampoos, conditioners, lippenbalsems en tandpasta. De minimalistische verpakking is wit waardoor de lange merknaam écht opvalt. Oprichter Kaya-Line Knust licht het toe als volgt: “Het is een eenvoudige maar effectieve boodschap om mensen eraan te herinneren water te besparen of na te denken over hun waterverbruik.Vanaf het begin hebben we veel positieve feedback ontvangen van onze klanten die daadwerkelijk hun ‘watergedrag’ zijn gaan veranderden.”

Knust groeide op in een hippiecommune op het Duitse platteland waar ze water uit een zelfgemaakte bron haalden. “Bronwater was dus altijd bijzonder voor mij", zegt Knust. “Zo kwam ik op het idee om als een ​​soort van ‘dagelijkse herinnering’ biologische milieubewuste cosmetica te creëren voor in de badkamer.”

Knust vond een Duits laboratorium dat hoogwaardige formuleringen kon produceren en lanceerde met de boodschap ‘minder is meer’ als eerst de Lemon Honey Soap, de Orange Wild Herbs Shower Gel, de Rosemary Grapefruit Shampoo en Sesame Sage Body Lotion. Alle producten zijn volledig vrij van synthetische kleurstoffen, geurstoffen en conserveermiddelen.

MIRROR MIRROR test de STWWUM! tandpasta met muntsmaak. Dat deze tandpasta amper schuimt is even wennen. De pasta met mirre, groene theen en zeezout voelt korrelig, en de wilde munt zorgt voor een heerlijk fris mondgevoel. De waterkraan blijft zo goed als dicht. Missie gelukt!

STWWUM! Wild Mint Tandpasta 75 ml €8,95. Tandenborstel van bamboe €4,95. Via Zalando.nl

Vorige
Vorige

FLUWELEN FOUNDATION

Volgende
Volgende

OP BEAUTY ONTDEKKINGSREIS MET ZALANDO