NIEUW: K-BEAUTY SHOPPEN IN AMSTERDAM

De gezellige 9 Straatjes is een mooie beautyzaak rijker: Laboratory K, gespecialiseerd in K-Beauty, schoonheidsproducten uit Zuid-Korea.

De eigenaar van de nieuwe pastelkleurige beautyzaak is Hyun Yeu. De Koreaan met een passie voor beauty heeft een gedegen modeachtergrond. Hij studeerde jaren geleden af aan de Gerrit Rietveld Academie, begon zijn mannenlabel Ado Les Scents dat werd verkocht bij de Bijenkorf en in het buitenland. Yeu sleepte verschillende modeprijzen in de wacht en werkte voor Gsus tot 2017. Dit jaar bedacht Yeu het winkelconcept Laboratory K, check ook online.

Laboratory K verkoopt ruim hondervijftig lverzorgingsproducten van een elftal verschillende Koreaanse merken. Éen van deze merken is Georganic, in Europa exclusief verkrijgbaar in de Laboratory K winkel. Enkele ander merken zijn E Nature, Yadah Klairs, Pyunkang, The Vegan Glow en Cosrx. In de winkel mag je producten testen en kun je kennismaken met de kenmerkende Koreaanse beautyroutine die vaak bestaan uit meer dan 10 stappen. Alles voor een stralende huid! Bij Laboratory K vind je enkel cruelty free, vegan & clean producten.

Wij probeerden de Real Cica Pads van Neogen (€20,99). Het gaat om een clean beauty peeling maar dan in de vorm van handige pads die je simpelweg over je gezicht veegt. De pads bevatten geen kunstmatige geurstoffen of hormoonverstorende conserveringstoffen en verwijderen dode huidcellen en overtollig talg. Geschikt voor elk huidtype, ook voor de gevoelige huid.

Een andere aanrader uit Korea is Pure Hyaluronic Acid 90 Serum van Purito (€21), een krachtige olie van het wetenschappelijk bewezen ingrediënt hyaluroniczuur met opvallende hydraterende eigenschappen dat zorgt voor een gladdere, heldere huid. Ook dit product is vegan, cruelty free en 99% natuurlijk met aloë vera en vitamine c. Bijzonder geschikt voor een droge huid.

Laboratory K. Huidenstraat 32, Amsterdam. Online: laboratory-k.com

Vorige
Vorige

FRISSE CADEAU-TIP VOOR MANNEN

Volgende
Volgende

NAÏF: SCRUBBEN MET KALKKORRELS