NAÏF: SCRUBBEN MET KALKKORRELS

Een verticaal streepje met daarboven twee stipjes. Naïf Natural Skincare, het merk met het geniale logo dat een gezichtje vormt, ken je vast van de natuurlijke verzorgingsproducten voor baby’s en kinderen en televisie-reclames voor zonproducten.

Het Nederlandse merk, opgericht in 2013, is sinds 2020 een zogenaamd gecertificeerde Benefit Corporation, dat wil zeggen dat Naïf de hoogste standaarden voor zowel milieu als maatschappij naleeft. Dus maak je geen zorgen of er plastic in een Naïf-product zit. De tubes zijn gemaakt van afbreekbaar suikerriet. Naast baby- kinder- en zonproducten is er ook een innovatieve 4-stappen huidverzorgingslijn voor vrouwen met een dag- en nachtcrème, face scrub en face wash zonder nasties maar met een bijzonder verhaal. Zo heeft de Naïf Circulaire Face Scrub (€14,95) een circulaire aspect met natuurlijke kalkkorrels die uit het Amsterdamse drinkwater komen, na het scrubben verdwijnen de kalkkorrels met het water weer in de afvoer.

Naïf Reinigende Face Wash (€14,95) is een milde cleanser met als basis zonnebloemolie. Het hydraterende Naïf Nurturing Day Cream (€22,95) is rijk aan antioxidanten bevat acocado-olie die de huid soepel en gehydrateerd houdt. Heel fijn is de natuurlijke SPF6 uit tomatenextract. Na het scrubben en reinigen komt de Naïf Nurturing Night Cream (€22,95) mooi van pas met zoete amandelolie, macademia-extract en shea butter voor het optimaliseren van de vochtbalans van de huid. Nogmaals Naïf is totaal plasticvrij, geen microplastics dus, smeren maar dus.

Naïef. Gezichtsverzorging cadeauset €49. Via naifcare.com

Vorige
Vorige

NIEUW: K-BEAUTY SHOPPEN IN AMSTERDAM

Volgende
Volgende

HET ULTIEME WINTERSE STATUS SYMBOOL