MARIA MALKI COSMETICS

Maria-Nane Malki is de naamgever van het cosmeticamerk Maria Malki Cosmetics. De Heerlense geeft al jaren make-up masterclasses en bracht ondertussen een aantal beauty-tools en wimpers uit, omdat daar sinds een aantal jaren veel vraag naar is.

Onlangs lanceerde Malki na eindeloos testen Maria Malki Cosmetics, een make-up lijn met ‘a touch of pink’. De nieuwe Maria Malki Brush & Sponge cleansing soap (€17,50) is perfect voor het reinigen van al je make-up kwasten en make-up sponzen. De zeep is gemaakt op basis van Eco-gecertificeerde kokos-olie met als toevoeging shea butter voor een extra verzorgend effect. Handig zijn de 2 super zachte sponzen (€15) , gemaakt van een nieuw materiaalsoort, waardoor een airbrushed look gegarandeerd is. Wanneer de spons nat wordt gemaakt verdubbeld deze in grootte. De kleinere spons is perfect voor het blenden onder de ogen, bij de neus en alle andere moeilijk bereikbare delen van het gezicht.

Ook in de collectie de Magic Liner (€19,99), perfect voor iedereen die niet tegen gewone wimperlijm kan of moeite heeft met het aanbrengen van wimpers in combinatie met vloeibare lijm. De nieuwe Maria Malki Cosmetics Be Glassy highlighter (€21,99) zorgt voor een glass-like glow en heeft licht reflecterende microparels om voor een stralende look te creëren met een ongekende glow. Het zijdezachte poeder is verkrijgbaar in 3 verschillende flatterende tinten: Glazed, Goddes en Glow Up. De producten zijn mooi verpakt in glanzende satijnen zakjes.

Vorige
Vorige

BALADE EN PROVENCE: ZERO WASTE BEAUTY BARS

Volgende
Volgende

VIKTOR & ROLF: STAR STRUCK