BALADE EN PROVENCE: ZERO WASTE BEAUTY BARS

Solid beauty bars in zeepvorm zijn een ware hype. Er ‘poppen’ steeds meer merkjes op met bars, vaak shampoo-bars. Het Franse Balade en Provence biedt een breed scala aan bars, allemaal 100% natuurlijk.

Het grote milieu-voordeel van de waterloze zeepbars is zero waste. Volgens Balade en Provence scheelt dat per bar van 40 gram, twee plastic flessen minder afval. Alle Balade-bars zijn ambachtelijk gemaakt in en met de kleuren en geuren van de Franse Provence, met plaatselijke ingrediënten zoals druivenpitolie, Franse klei, lavendel en rozenbottel-olie.  Vervolgens laten ze de bars 30 dagen "rusten" op houten planken, om de oliën de tijd te geven zich te mengen en te rijpen. Ze verwarmen ze niet, daarom wordt het verzepingsproces "koud proces" genoemd. Dit proces zorgt er voor dat de ingrediënten hun natuurlijke intensief verzorgende eigenschappen behouden.

Eén van de bestsellers van Balade en Provence is de Gentle Women’s Shave Soap Orange Blossom (€7,99). Dat komt niet alleen door de heerlijke geur van bloeiende oranjebloesem, maar ook door de zachte samenstelling. Deze heel milde biologische scheerzeep voor vrouwen is ontwikkeld op basis van sheabutter, kokos-, druivenpit- en wonderboomoliën. Dé ideale zeep om de huid op een zachte wijze perfect glad te scheren en optimaal verzorgd te laten aanvoelen.

De bars zijn gecertificeerd biologisch, vegan en verpakt in 100% composteerbare doosjes. Tip: Voor onderweg: bars nemen weinig bagage-ruimte in. Er is een speciale reisverpakking (€7,95).

BALADE EN PROVENCE vanaf €6,99 verkrijgbaar bij Holland&Barrett

Vorige
Vorige

CODE: LUXE PARFUM ACCESSOIRE

Volgende
Volgende

MARIA MALKI COSMETICS