CODE: LUXE PARFUM ACCESSOIRE

De laatste tijd verschijnen er steeds vaker 12ml travel size parfumflacons. Ook zonder dat we op reis mogen komen ze van pas. Salle Privée bedacht Code, een luxe travel size houder van aluminium, die als je er meerdere aanschaft, een boeiend sculptuur vormen. Code is niet alleen een lust voor je oog, de houder beschermt ook je 12ml travel size parfum onderweg.

Twee Salle Privée geuren passen precies in de houder, het intense en temperamentvolle Eau de Parfum Concorde met armagnac, jeneverbes en roze peper en Le Temps Perdu. Een verleidelijk Eau de Parfum met een gelaagde, minimalistische compositie die refereert aan het Le Temps Perdu van Marcel Proust, een roman waarin de rol van het geheugen (de madeleine van Proust!), en de invloed van geur, centraal staan. De topnoten zijn ambrettezaad, amber, ambroxide, muskus en hout. Verslavend!

 Salle Privée. Code is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen, een dubbele set van 12ml met Concorde, een dubbele set van 12ml met Le Temps Perdu, en een set met beide geuren. Prijs (2x12ml +Code) €98. Via Salle-privee.com

Vorige
Vorige

ORIGINS IN CADEAUVERPAKKING

Volgende
Volgende

BALADE EN PROVENCE: ZERO WASTE BEAUTY BARS