LALO VOOR EEN GAVE HUID

Het vrolijke klinkende skincare merk Lalo ontwikkelt clean en vegan huidverzorging rond cannibidiol (CBD) het krachtige antioxidant uit de hennepplant.

Het ontstekingsremmende CBD wordt de laatste jaren steeds vaker verwerkt in verzorgingsproducten met als doel een zuivere, mooie huid. Dat komt dankzij de kalmerende werking van de aminozuren en flaconoïden uit de cannabidiol. Onderzoeken naar het gebruik van CBD-olie in beautyproducten wijzer er zeker op dat cannabiodol ontstekingsremmend werkt. Het ingrediënt is zelfs rijker aan antioxidanten dan vitamine C en E. Last van een droge huid, irratie, vlekjes, hoge talgproductie of roodheid, dan is het proberen van een CBD-beautyproduct zeker de moeite waard.

 Het Amsterdamse Lalo ontwikkelde 3 producten voor een gave huid. The Face Oil is geschikt voor alle huidtypes, pakt de hier boven beschreven ongemakken zoals roodheid aan. Je kan de olie-mixen met The Face Cream voor een lichte glow en een zachte huid, laat geen vettig gevoel achter. Kloofjes in je lippen? De hydraterende The Lip Balm zit in een potje, heeft een zachte structuur en voelt niet plakkerig en is longlasting.

Bijzonder: Lalo onderscheidt zich van de vele andere CBD-merken met mooi vormgegeven verpakkingen. Ideaal en orginieel om cadeau te geven.

 

Lalo The Face Cream 50ml €69, The Face Oil 30ml €79, The Lip Balm €24.

Via lalo-skincare.nl

Vorige
Vorige

FLOWER VAN DREW BARRYMORE

Volgende
Volgende

ECO FRIENDLY DEO STICK