FLOWER VAN DREW BARRYMORE

Drew Barrymore acteerde in ruim dertig speelfilms. Zeven jaar geleden maakte de Amerkaanse actrice een uitstapje naar beauty. Haar merk Flower was meteen een succes in Amerika en Engeland.

Onlangs lanceerde Kruidvat een selectie Flower producten op de Nederlandse en Belgische markt waaronder de Lash Warrior Mascara (€15,99), de Forever Wear Longwear Eyeliner (€11,99) en de Light Illusion Foundation (€14,99) in verschillende tinten.

De jarenlange ervaring van Drew Barrymore als actrice met visagie resulteerde in een uitgebreide collectie die ze onderstreepte met de slogan Beauty is for Everybody.  Deze slogan weerspiegelt Drew’s filosofie van inclusiviteit en positiviteit. Flower wordt in Nederland en België exclusief bij Kruidvat gelanceerd, met een selectie uit de gehele lijn.

Zelf is Barrymore het meest trots op de teintproducten. Ze zegt: “De Light Illusion Foundation en Concealer hebben een cultstatus verworven sinds wij ze lanceerden!” We probeerden beiden. Met name de Concealer (€11,99) is een echte aanrader, voelt een beetje prettig droog aan, maar dekt voldoende.

Zelf is Drew verslaafd aan het Supernova Celestial Skin Elixir (€16.99) die ze een game-changer noemt voor je make-up routine en een innovatie: “Ik ben er echt trots op”. De prijzen van de producten varieren van € 11,99 tot € 16,99. Dat klinkt als koopjes en als je kijkt naar de mooie vormgeving klopt dat helemaal. Met Flower maakt Drew kwalitatieve make-up toegankelijk. Dus zoals Drew het zegt: “Let’s play!”

Vorige
Vorige

THE FINISHING TOUCH VAN CHANEL

Volgende
Volgende

LALO VOOR EEN GAVE HUID