CLEAN SKINCARE ONDER DE KERSTBOOM

Het Nederlandse Witlof Skincare presenteert de Limited Edition Holiday Set. Met een negatief reisadvies trakteer jezelf op de Holiday Set; de reisformaten zijn namelijk handig om kennis te maken met Witlof.

De set - met 100% natuurlijke ingrediënten -  bestaat uit 3 producten waaronder een Cleansing Mousse met korenbloemwater dat zowel reinigt als afvalstoffen helpt af te voeren. De frangipani-olie geeft op haar beurt een heerlijke geur en werkt tegen stress en vermoeidheid. Het rozebottelzaadextract levert vitamine C en de gember zorgt voor pro-vitamine A, allebei belangrijke vitamines voor je huid.

Na het reinigen spray je de Balancing Toner op je gezicht om de huid te voeden, in balans te brengen en te verfrissen. Sluit de routine af met de Nourishing Facial Cream een verzorgende dag-, en nachtcrème - niet te vet en niet te droog – die ook heerlijk ruikt.  De crème heeft als basis hydraterende bloemenwaters van toverhazelaar en korenbloem. Antioxidanten, vitaminen en verschillende oliën, waaronder rozenbottelzaadolie en squalaan, zorgen voor bescherming en voeding. De 3-delige vegan set is verpakt in een duurzaam tasje van biologisch katoen.

Witlof. Limited Edition Holiday Set: € 43,95. Via witlof.nl

Vorige
Vorige

NIEUW : GUCCI BEAUTY FOUNDATION

Volgende
Volgende

PERFECT: MARC JACOBS