NIEUW : GUCCI BEAUTY FOUNDATION

Goed nieuws! Gucci Beauty breidt haar make-up-collectie uit met de langverwachte ‘genderless’ primer en foundations in 25 kleuren. Nog even geduld: exclusief te koop vanaf 1 januari op de website van de Bijenkorf en in de Bijenkorf Amsterdam.

Het doel van Gucci’s Creative Director Alessandro Michele is het bedenken van producten – op zowel het gebied van mode als beauty - die de nadruk te leggen op het individu, en iemands aangeboren schoonheid versterken.

Aan MIRROR MIRROR de eer om de gloednieuwe Gucci Beauty Sérum De Beauté Fluide Soyeux en Gucci Beauty Fluide De Beauté Fini Naturel alvast te uit te proberen voor onze trouwe volgers. Gucci Beauty Sérum De Beauté Fluide Soyeux is een verfrissende en hydraderende primer en hét fundament van any foundation. Het serum verleidt meteen met een delicate, lieflijke retro geur. Na het aanbrengen van een dun laagje, dat zorgt voor een optimale dekking, en fijne lijntjes doet vervagen, is de huid klaar voor de foundation. De geurloze Gucci Beauty Fluide De Beauté Fini Naturel foundation – let op, je hebt weinig nodig – smeert smooth en oogt heel natuurlijk, dus niet maskerachtig dik. De formule is lichtgewicht dat wil zeggen dat het niet vettig voelt en comfortabel draagt. De dekking is prima en het resultaat perfect naturel.

Gucci Beauty. Sérum De Beauté Fluide Soyeux €52. Fluide De Beauté Fini Naturel €58. Vanaf 1 januari 2021 verkrijgbaar via de webshop www.debijenkorf.nl en in de Bijenkorf Amsterdam.

 

Vorige
Vorige

ROUGE HERMÈS : LIMITED EDITIONS

Volgende
Volgende

CLEAN SKINCARE ONDER DE KERSTBOOM