KIEHL’S CANNABIS FIX

Kiehl’s lanceerde onlangs een twee-delige Cannabis collectie. Nee niet om te smoken, maar voor een stressvrije, mooie huid.

De verzachtende Kiehl’s Cannabis Sativa Seed Oil gezichtsolie zit vol pure ingrediënten met een natuurlijke oorsprong en bevat het overzichtelijke aantal van 13 ingrediënten waaronder groene oregano olie en hennep afkomstig uiet cannabis sativa olie. Voor wie? Je gebruikt de groenkleurige olie ’s ochtends en ’s avonds als je vaak last hebt van roodheid, als je huid vaak vettig aanvoelt of als je last hebt van bepaalde onzuiverheiden. Bij lang gebruikt is het resultaat niet alleen zichtbaar maar ook voelbaar. Een aanrader dus.

De milde cleanser uit de Cannabis collectie bevat 96% natuurlijke grondstoffen. Het is een gel die in aanraking met water fijntjes gaat schuimen. Aanbrengen op een vochtige huid en mengen met wat warm water. Ruikt in tegenstelling tot veel andere Cannabis beautyproducten aangenaam kruidig. Geschikt voor alle huidtypes, inclusief de probleemhuid.

Kiehl’s Cannabis Sativa Seed Oil 30ml €46 en Cleanser in forse tube 150ml €27. Via kiehls.nl @kiehlsnl

Vorige
Vorige

GEEF ’T MET LIEFDE!

Volgende
Volgende

PLENAIRE VEGAN VERZORGING