PLENAIRE VEGAN VERZORGING

Plenaire is een nieuw verzorgingsmerk dat je móet leren kennen! Het is Brits, betaalbaar, totaal organic, lief voor het milieu en het oogt ook nog eens uiterst stylish.

De Plenaire naam is een afgeleide van het Franse en plein air, wat in de open lucht betekent. Het Britse vegan verzorgingsmerk bestaat sinds 2018 en is opgericht door Namrata Kamdar die onlangs in Amsterdam ‘haar kindje’ presenteerde. Kamdar is trots dat al haar 8 producten geproduceerd worden in Londen, slechts een beperkt aantal ingrediënten bevatten en unisex zijn. Ze praat lovend over Violet Paste, een lila substantie die in één nacht vlekkerigheid en puistjes weg zou toveren.

Op de redactie probeerden we de Rose Jelly Gentle makeup remover. Het is een prettige, milde gelreiniger die de ogen niet irriteert en is gemaakt op basis van rozenwater en suiker. Deze cleanser laat een tonic-achtige frisheid achter. Geslaagd!

Alle Plenaire producten zitten verpakt in afbreekbaar plastic en karton en zijn binnekort exclusief te koop via Skins Cosmetics.nl en in Skins winkels door het land.

Door Sophie-Céline Hamer

Vorige
Vorige

KIEHL’S CANNABIS FIX

Volgende
Volgende

NR 6: PURE MUSC