CHARLOTTE’S MAGISCHE ELIXER

Met het Magic Serum Crystal Elixiroet doet de Britse Charlotte Tilbury een gooi naar weer een nieuwe bestseller.

In 2013 verraste Charlotte Tilbury Beauty met Charlotte's Magic Cream. Tilbury’s eerste huidverzorgingsproduct is sindsdien meermaals bekroond en een van haar internationale bestsellers is geworden. Geïnspireerd op de vochtinbrengende crème is er nu Charlotte's Magic Serum Crystal Elixir voor een gehydrateerde, jeugdig ogende huid! De speciale crystal-infused formule werd klinisch getest en maar liefst 93% van de testers zagen zichtbare resultaat.

De sleutel van dit nieuwe serum is polyglutaminezuur dat vier keer meer hydratatie geeft dan hyaluronzuur. Geïnspireerd dooor de helende kracht van licht en energie is Charlotte's Magic Serum Crystal Elixir doordrenkt met een kristalcomplex van maansteen, robijn, rozenkwarts, kristalkwarts en amethist.

Je brengt het witte vloeibare serum aan met een pipet, eenmaal op de huid verschijnt meteen een stralende, gezonde glans. Minpuntje: de geur die had etsje frisser gemogen. Al is dit ook een puntje van smaak. Probeer het zelf. Ook fijn als moederdagtip!

 Charlotte Tilbury. Charlotte's Magic Serum Crystal Elixir is verkrijgbaar 30ml €72. Via De bijenkorf.nl

Vorige
Vorige

NIEUW WONDER VAN HERMÈS

Volgende
Volgende

LANCASTER WATERSPRAY MET SPF50