NIEUW WONDER VAN HERMÈS

Sinds 2004 verwijst Eau des Merveilles naar de wonderen van Hermès. Het nieuwe L’Ombre des Merveilles is na Elixer des Merveillers, L’Ambre des Merveilles, Eau des Merveilles Bleue en de grondlegger, Eau des Merveilles het vierde wonder van het Franse luxe maison.

Niets ten nadele van andere parfums, maar een any Hermès parfum is altijd een verstandige investering. Dat komt door Christine Nagel, zij is de in- house-parfumeur van Hermès en al verantwoordlijk voor vele parfumsuccessen.

L’Ombre des Merveilles is een gelaagde, ietwat donkere doch zeer toegankelijke Oriëntaalse houtachtige uniseks geur met sensueel tonkaboon, bedwelmende wierook, en als topnoot accent zwarte thee.

De insteek van dit ongrijpbare eau de parfum is zoals we gewend zijn van Hermès heerlijk poëtisch. Nadat Christine Nagel de geur van ‘opstuivend’ zeewater in Eau des Merveilles Bleue had weten te vangen, ging ze voor L’Ombre des Merveilles op zoek naar raadselachtige schaduweffecten. Diep! Het resultaat is geïnspireerd op de samensmelting van dag en nacht, het moment waarop donker en licht één worden en vluchtige, wonderlijke schaduwbeelden ontstaan, die – je raadt het al – eindeloos kunnen worden geïnterpreteerd. Ontdek deze betoverende creatie.

Hermès L’Ombre des Merveilles 30ml €65, 50ml €74, 100ml €102,82. Via Douglas.nl of Hermès boetieks. Hermes.com

Vorige
Vorige

NÓG DUURZAMER MET DAVINES

Volgende
Volgende

CHARLOTTE’S MAGISCHE ELIXER